Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Forum Search broken?

  1. #1

    Default Forum Search broken?

    Something is wrong with this forum search. I understand (as a developer) that Google usually will be best, but this may be something to look into for the webmaster. Example: When I search for the word "eye" I get Sorry - no matches. But using Google "eye site:www.mindplacesupport.com" I get hundreds of hits.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    3,968
    Blog Entries
    3

    Default Re: Forum Search broken?

    It's a deficiency of MySql where search terms need to be 4 letters or more.
    Searching for eyes or eye* works fine.
    -Andy.

    Hey, if someone makes a good post, don't forget to click at the bottom of their post to add to their reputation!

  3. #3

    Default Re: Forum Search broken?

    OK, nice tip. But still searching any three letter word with * leads to nothing. Asterisk does not seem to work at all, and niether "visu*" or "visua *".
    "The search term you specified (*) is under the minimum word length (4) and therefore will not be found. Please make this term longer.
    If this term contains a wildcard, please make this term more specific."
    Last edited by joerge; 04-26-2017 at 07:29 PM.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    3,968
    Blog Entries
    3

    Default Re: Forum Search broken?

    Quote Originally Posted by joerge View Post
    OK, nice tip. But still searching any three letter word with * leads to nothing. Asterisk does not seem to work at all, and niether "visu*" or "visua *".
    "The search term you specified (*) is under the minimum word length (4) and therefore will not be found. Please make this term longer.
    If this term contains a wildcard, please make this term more specific.
    Don't use quotes and no spaces before the wildcard.
    Searching for visu or visua* works fine.
    Searching for eye* works fine too.

    -Andy.

    Hey, if someone makes a good post, don't forget to click at the bottom of their post to add to their reputation!

  5. #5

    Default Re: Forum Search broken?

    Nope, sorry, does'nt work here, chrome browser. May be browser related. I use no quotes.
    Thanks for the demonstration. Looks like you are on Firefox.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    3,968
    Blog Entries
    3

    Default Re: Forum Search broken?

    Chrome is broken in many ways and has been for a while. I can't even use the release version as so much doesn't work properly.
    There is hope however, Canary seems to work properly.

    -Andy.

    Hey, if someone makes a good post, don't forget to click at the bottom of their post to add to their reputation!

  7. #7

    Default Re: Forum Search broken?

    Well thanks. But keeping my normal chrome. I interrested in those new diy glasses listed in your screen dump...
    Seacrch for
    new diy
    Result:
    The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search:
    new, diy

  8. #8

    Default Re: Forum Search broken?

    I can't even find that post about those My New DIY Deep Ganz... by searching on
    diy deep ganz
    or
    diy deep
    Any ideas?

    But Google works every time...

  9. #9
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    3,968
    Blog Entries
    3

    Default Re: Forum Search broken?

    Quote Originally Posted by joerge View Post
    I can't even find that post about those My New DIY Deep Ganz... by searching on
    diy deep ganz
    or
    diy deep
    Any ideas?

    But Google works every time...
    I'm sorry about the trouble you're having, but there's not much I can do. As you have discovered, and I have shown, the issue is with the Chrome browser, not this site.
    I guess you have 2 choices, either try another browser (or the beta version of Chrome, called Canary) or use Google search.

    It might be helpful to let Google know about the problems with their browser, as I have. They fixed some of their problems in the beta, but for some reason don't want to put out a new release with these fixes. I don't know what's going on over there at Google. All I know is that I wanted to love Chrome, but with all it's problems, I've given up and gone back to Firefox.
    -Andy.

    Hey, if someone makes a good post, don't forget to click at the bottom of their post to add to their reputation!

  10. #10
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    3,968
    Blog Entries
    3

    Default Re: Forum Search broken?

    Sorry - you were asking about DIY Ganzframes...

    Looks like you found one of the posts, here's a couple more that you might find interesting...

    http://www.mindplacesupport.com/foru...IY-GanzGoggles
    http://www.mindplacesupport.com/foru...-Mind-Machines
    http://www.mindplacesupport.com/foru...o-a-sleep-mask
    -Andy.

    Hey, if someone makes a good post, don't forget to click at the bottom of their post to add to their reputation!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Procyon AVS REV 2 red LED broken
    By thenewone in forum Procyon
    Replies: 5
    Last Post: 01-11-2016, 03:37 PM
  2. Broken Procyon
    By heytherejustin in forum Procyon
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2013, 09:58 PM
  3. New to forum
    By SteveMod in forum General Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2011, 07:32 PM
  4. Observations after the search!
    By MWP in forum General Forum
    Replies: 4
    Last Post: 03-29-2010, 02:43 PM
  5. Broken Procyon!
    By hseaver in forum Procyon
    Replies: 1
    Last Post: 11-11-2008, 06:20 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •