Results 1 to 4 of 4

Thread: factory sessions

  1. Default factory sessions

    how could i re-load the factory sessions .now Machines not start.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    3,760
    Blog Entries
    3

    Default Re: factory sessions

    Hi David;

    Download the Editor at http://www.mindplacesupport.com/Down...roteus2_51.zip and re-install the OS. The instructions are in the Editor manual at http://www.mindplacesupport.com/Down...teusEditor.pdf

    If you get stuck let me know!

    -Andy.

  3. Default Re: factory sessions

    Failure,No show in the display.Restoration can not be done.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    3,760
    Blog Entries
    3

    Default Re: factory sessions

    Make sure the batteries are good. If the batteries are good, then you'll need to contact Mindplace to send the unit back for repair.

    Go to http://www.mindplace.com and click on "Contact us", explaining that you have a unit that needs to be repaired.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Proteus Factory Sessions Info
    By MindMan in forum Proteus Sessions
    Replies: 6
    Last Post: 05-05-2010, 09:46 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 05-19-2008, 10:46 PM
  3. Translating Proteus Sessions to Procyon
    By caleb in forum Procyon
    Replies: 5
    Last Post: 05-08-2007, 02:20 AM
  4. Problems with the "Complex" sessions download
    By ru_sirius in forum Proteus
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2006, 12:11 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •