Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Thoughtstream and Proteus?

  1. Default Re: Thoughtstream and Proteus?

    404 error on sessions link on mindplace home page

  2. #12
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    3,725
    Blog Entries
    3

    Default Re: Thoughtstream and Proteus?

    Thank you for letting us know about that broken link. We'll get that fixed asap.

    Use the "contact us" link as I suggested and let's get your Kasina fixed as well as the TS sessions onto your Proteus.
    -Andy.

    Hey, if someone makes a good post, don't forget to click at the bottom of their post to add to their reputation!

  3. #13

    Default Re: Thoughtstream and Proteus?

    That is definitely not the USB cable we are using with the ThoughtStream, so not sure if it will work...

    Robert

  4. Default Re: Thoughtstream and Proteus?

    Quote Originally Posted by Robert Austin View Post
    That is definitely not the USB cable we are using with the ThoughtStream, so not sure if it will work...

    Robert
    I am not sure what you mean. At any rate, i just wrote you through my email about sending my Proteus to Mindplace to get the proteus thought stream sessions re-loaded onto my proteus so I can use it with the Thoughtstream I just ordered.

  5. #15
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    3,725
    Blog Entries
    3

    Default Re: Thoughtstream and Proteus?

    Quote Originally Posted by Robert Austin View Post
    That is definitely not the USB cable we are using with the ThoughtStream, so not sure if it will work...

    Robert
    I think that's for his Proteus, Robert. Should work fine if he has the drivers.
    -Andy.

    Hey, if someone makes a good post, don't forget to click at the bottom of their post to add to their reputation!

  6. #16
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    3,725
    Blog Entries
    3

    Default Re: Thoughtstream and Proteus?

    Quote Originally Posted by aethyria View Post
    I am not sure what you mean. At any rate, i just wrote you through my email about sending my Proteus to Mindplace to get the proteus thought stream sessions re-loaded onto my proteus so I can use it with the Thoughtstream I just ordered.
    Did you use the "Contact Us" link at the bottom of the page?
    if you want to e-mail directly, please use:
    andy
    at
    mindplacesupport.com
    -Andy.

    Hey, if someone makes a good post, don't forget to click at the bottom of their post to add to their reputation!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Proteus/Thoughtstream Interfacing
    By Andy in forum Thoughtstream
    Replies: 5
    Last Post: 08-05-2017, 06:45 PM
  2. Proteus without Thoughtstream
    By al31 in forum Proteus
    Replies: 4
    Last Post: 06-15-2016, 03:00 AM
  3. Proteus+Thoughtstream or Procyon
    By truth1ness in forum General Forum
    Replies: 6
    Last Post: 09-23-2012, 01:38 AM
  4. Proteus/Thoughtstream Interfacing
    By Andy in forum Proteus
    Replies: 3
    Last Post: 08-19-2011, 01:14 AM
  5. Proteus and ThoughtStream
    By Logan in forum Thoughtstream
    Replies: 5
    Last Post: 12-24-2006, 10:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •